Fri fragt ved køb over 999,-

6 Stk. priser også når du blander

2-4 hverdages levering

Hvad drikker man til sommerbukken

Hvad drikker man til sommerbukken

Svampe, bær, frugter, waldorfsalat, bacon mv. som vi ofte benytter i vildtretter stiller ofte store krav til valget af vin. Men netop her om sommeren giver sommerbukkens mildere smag os mulighed for en noget “lettere” tilgang til vildt og dermed også til valget af vin.

Lad sommerens herlige råvarer sætte dagsordenen og lav en lys servering: nybælgede ærter, små gulerødder og asparges.

Til den milde sommerbuk vil vi anbefale at der drikkes let afkølet rødvin f.eks. beaujolais, bourgogne, spätburgunder eller carbenet franc. Det kunne også være en anledning til at prøve en pinot noir fra New Zealand f.eks. fra området Wairarapa der laver fantastiske rødvine.

Jagten på råbukken starter 16. maj og slutter igen 15 juli. Sommerbukken vil ofte have en lidt mildere smag og kødet vil ofte være lyser end vi kender det fra efterårets råvildt. Forklaringen på smagsændringen skal findes i, at der er forskel rådyrenes kost forår og efterår. Råvildt er den mindste hjort vi har i Danmark og kan veje op til 30 kg, men ofte vejer sommerbukken ikke mere end 20-25 kg. Kødet har en fin fiberstruktur, en mørkerød farve og smagen af vildt er intens.

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.